Nieuwbouw More Than Bikes

 

31 augustus 2020 – Na een lange periode hard werken, is het nieuwe pand klaar! Het resultaat mag er zijn: een professionele werkplaats en ruimte om je om te kleden in het kleedhokje als je gaat mountainbiken. 
Is jouw sportfiets, stadsfiets of e-bike toe aan onderhoud? Of werkt je fiets niet meer zoals het zou horen? Maak dan een afspraak in onze werkplaats
Krijg je zin om een keer met een MTB de paden van de Utrechtse Heuvelrug te verkennen? Huur dan een MTB en ga op pad!


5 juli 2020 – Het nieuwe gebouw staat! De dekvloer is gestort en moet nog een paar weekjes drogen. De aannemer gaat de laatste week in en kan met de afwerking beginnen. Dat geeft ons de ruimte om met het schilderwerk te starten. verbouwing voortgang 1


25 mei 2020 – Het is tijd om de aangepaste garage te vervangen voor een moderne werkplaats waar alle te huren mountainbikes efficiënt opgehangen kunnen worden. Er komt meer ruimte beschikbaar om mensen te ontvangen. Je kunt je omkleden in het kleedhokje en even bijkomen op het bankje na een intensieve mountainbike tocht. En het belangrijkste: het is geïsoleerd waardoor het er aangenaam warm is in de winter!
We zijn nu al blij met het resultaat en bedanken CéGé  architectuur en bouwmanagement uit Lunteren voor het ontwerp en de begeleiding in het vergunningstraject!

Inmiddels zijn de voorbereidingen gestart, waardoor de verhuur activiteiten zijn gestopt. Tijdens de bouwperiode kunnen de meeste reparaties wel gewoon doorgaan. Neem hiervoor eerst contact met ons op.

De planning van de verbouwing is globaal als volgt:
25 mei: Verhuur van mountainbikes gestopt. Werkplaats wordt leeggehaald
11 juni: De oude ruimte wordt gesloopt
15 juni: Start nieuwbouw
20-24 juli: vloeistofdichte vloer en werkbank worden geplaatst
27 juli-31 augustus: herinrichten nieuwe werkplaats
1 september: voorlopige opening!

Het zou leuk zijn om je te zien in het nieuwe pand!