Mountainbike verhuur

Mountainbike verhuur bij More Than Bikes


Mountainbike verhuur

Heb je zin in een actieve middag, dag of weekend? Huur bij ons een mountainbike om één of meer van de uitdagende routes op de Utrechtse Heuvelrug te kunnen fietsen.

Wij bieden je een fietsbeleving op maat. More Than Bikes verhuurt niet alleen een kwalitatief hoogwaardige fiets. Wij zorgen er ook voor dat je goed voorbereid en veilig de routes kunt trotseren.

Wil je lekker mountainbiken? Wij helpen je op weg! Wanneer je een mountainbike bij ons huurt, krijg je onder andere een met water gevulde bidon, die je na het fietsen mag houden.

De beschikbaarheid

Bel, app of SMS ons op nummer 06 14 03 85 68 om een passende mountainbike te reserveren! Dit nummer is dagelijks, behalve op vrijdag,  tussen 8:30 en 18:00 te bereiken. E-mailen kan natuurlijk ook via info@morethanbikes.nl. Kijk hier voor de actuele beschikbaarheid.

Op afspraak is onze mountainbike verhuur geopend. Dat kan iedere dag van de week zijn, behalve op vrijdag.

De mountainbikes

Onze mountainbikes zijn van goede kwaliteit. Alle te huren fietsen zijn van het merk Canyon. Er is altijd een passende fiets bij je postuur. Je kunt bij ons een mountainbike huren met de framematen XS, S, M, L en XL. Bekijk welke maat het beste bij je past: GEOMETRIE.

Voor kinderen met een lengte vanaf ongeveer 150 cm hebben we ook een mountainbike in de verhuur. Deze fiets heeft een wielmaat van 27,5 inch.

Wil je een keer een “fully” proberen? We hebben de beschikking over een full suspension mountainbike. Kijk bij onze mountainbikes bij de Neuron.

Een gedetailleerde beschrijving van de mountainbikes die wij in de verhuur hebben, vind je hier.

De kwaliteit

De mountainbikes van More Than Bikes worden in onze eigen werkplaats netjes onderhouden waardoor de kans op pech erg klein is.

De prijzen en extra’s

Bekijk onze prijzen op de tarievenpagina: Tarieven verhuur More Than Bikes.

Onze algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden hier: Algemene Voorwaarden More Than Bikes – mountainbikeverhuur