Gravelbike verhuur

Heb je zin in een actieve dag, weekend of vakantie? Huur bij ons een gravelbike om het offroad avontuur aan te gaan.

Wij bieden je een fietsbeleving op maat. More Than Bikes verhuurt niet alleen een kwalitatief hoogwaardige fiets. Wij zorgen er ook voor dat je goed voorbereid op pad kunt. Optioneel is de fiets te voorzien van Canyon tassen voor een bikepacking trip. De fietsen worden goed onderhouden en altijd schoon meegegeven. Indien je het zelf niet hebt, is een helm en bidon beschikbaar. Ook zijn klikpedalen (MTB of Race) op aanvraag mogelijk.

Ben jij al klaar voor het nieuwe avontuur?

Klik hier om online de beschikbaarheid van de gewenste maat te bekijken en direct te reserveren.

De gravelbikes

Onze gravelbikes zijn van goede kwaliteit. We hebben gekozen voor de Grizl van Canyon. De Grizl is ontworpen voor avontuurlijke fietsritten op gevarieerd terrein, het hele jaar door. Het frame en de vork hebben bevestigingspunten voor speciale bikepacking tassen.

De wielbasis van gravelfietsen valt net tussen racefietsen en mountainbikes. Dit wil zeggen dat je geniet van meer stabiliteit in vergelijking met de kortere wielbasis van een racefiets, maar tevens profiteert van scherper stuurgedrag in vergelijking met de langere wielbasis van een mountainbike.

Alle te huren gravelfietsen zijn van het merk Canyon. Je kunt bij ons een gravelbike huren met de framematen S, M, L en XL. Bekijk welke maat het beste bij je past: GEOMETRIE.

Een gedetailleerde beschrijving van de gravelbikes die wij in de verhuur hebben, vind je hier.

98054canyon

De kwaliteit

De huurfietsen van More Than Bikes worden in onze eigen werkplaats netjes onderhouden waardoor de kans op pech erg klein is. Na elke rit worden de fietsen gecontroleerd en schoongemaakt.

De prijzen en extra’s

Bekijk onze prijzen op de tarievenpagina: Tarieven verhuur More Than Bikes.

Onze algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden hier: Algemene Voorwaarden More Than Bikes – mountainbikeverhuur

Reserveer direct