Gravelbike verhuur

Heb je zin in een actieve dag, weekend of vakantie? Huur bij ons een gravelbike om het offroad avontuur aan te gaan.

Wij bieden je een fietsbeleving op maat. More Than Bikes verhuurt niet alleen een kwalitatief hoogwaardige fiets. Wij zorgen er ook voor dat je goed voorbereid op pad kunt. We hebben zowel de aluminium als de carbon variant van de Canyon Grizl te huur. De carbon variant is uitgerust met draadloos schakelsysteem van SRAM. Optioneel is de fiets te voorzien van Canyon tassen voor een bikepacking trip. De fietsen worden goed onderhouden en altijd schoon meegegeven. Indien je het zelf niet hebt, is een helm en bidon beschikbaar. Ook behoort de montage van klikpedalen (MTB of Race) tot de mogelijkheden. Kijk snel verder en boek jouw eigen avontuur op de gravelbike!

Ben jij al klaar voor het nieuwe avontuur?

Klik hier om online de beschikbaarheid van de gewenste maat te bekijken en direct te reserveren.

De gravelbikes

Onze gravelbikes zijn van goede kwaliteit. We hebben gekozen voor de Grizl van Canyon. De Grizl is ontworpen voor avontuurlijke fietsritten op gevarieerd terrein, het hele jaar door. Het frame en de vork hebben bevestigingspunten voor speciale bikepacking tassen.

De wielbasis van gravelfietsen valt net tussen racefietsen en mountainbikes. Dit wil zeggen dat je geniet van meer stabiliteit in vergelijking met de kortere wielbasis van een racefiets, maar tevens profiteert van scherper stuurgedrag in vergelijking met de langere wielbasis van een mountainbike.

Alle te huren gravelfietsen zijn van het merk Canyon. Je kunt bij ons een gravelbike huren met de framematen XS, S, M, L en XL. Bekijk welke maat het beste bij je past: GEOMETRIE.

Een gedetailleerde beschrijving van de gravelbikes die wij in de verhuur hebben, vind je hier.

98054canyon

De kwaliteit

De huurfietsen van More Than Bikes worden in onze eigen werkplaats netjes onderhouden waardoor de kans op pech erg klein is. Na elke rit worden de fietsen gecontroleerd en schoongemaakt.

De prijzen en extra’s

Bekijk onze prijzen op de tarievenpagina: Tarieven verhuur More Than Bikes.

Gravelroutes

Let bij het maken/fietsen van een gravelroute op of je er mag fietsen. Er zijn een aantal gebieden waar je niet mag fietsen, ook al zegt je GPS van wel. In Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is fietsen alleen toegestaan op aangewezen fietspaden en op de mountainbikeroutes, mits in bezit van geldig vignet. Dit vignet zit niet op onze gravelbikes, uiteraard wel op onze mountainbikes. Mocht je een (deel van de) MTB route willen fietsen met de gravelbike, kan je een vignet aanschaffen. Klik hier voor meer informatie.

Onze algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden hier: Algemene Voorwaarden More Than Bikes – mountainbikeverhuur

Reserveer direct