Wie ben ik?

Ik ben Edwin Groothedde.

De fiets en de naam Groothedde zijn al vanaf 1931 onlosmakelijk aan elkaar verbonden. In dat jaar startte mijn opa, Jan Groothedde, in Brunssum een fietsenwinkel onder de naam Rijwielhandel “Limburgia”.  De passie voor de fiets zit in mijn bloed.

Wie is More Than Bikes?

Al sinds 2000 is mountainbiken een van mijn grootste hobby’s. Dat kan ook bijna niet anders als je, zoals ik,  aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug woont. De prachtige mountainbikeroutes gelegen in de gebieden Kwintelooijen en het Prattenburgse Bos bevinden zich nagenoeg in mijn achtertuin.

Onder de naam More Than Bikes ben ik in de herfst van 2017 als fietsenmaker gestart, gecombineerd met mountainbikeverhuur. Ik verhuur mountainbikes van het A-merk Canyon. Ook kan ik je (stads-)fiets of E-Bike repareren en onderhouden. Dit alles vanuit mijn bedrijfsruimte aan huis. De fietsenwerkplaats is in 2020 compleet nieuw gebouwd en is voorzien van alle moderne technieken om je fiets weer in orde te maken.

Ik ben telefonisch en via What’s App bereikbaar op nummer 06 – 14 03 85 68. E-mailen kan natuurlijk ook via info@morethanbikes.nl.

Neem contact op