Mountainbike verhuur

Heb je zin in een actieve middag, dag of weekend? Huur bij ons een mountainbike om één of meer van de uitdagende routes op de Utrechtse Heuvelrug te kunnen fietsen.

Wij bieden je een fietsbeleving op maat. More Than Bikes verhuurt niet alleen een kwalitatief hoogwaardige fiets. Wij zorgen er ook voor dat je goed voorbereid en veilig de routes kunt trotseren. De fietsen worden goed onderhouden en altijd schoon meegegeven. Indien je het zelf niet hebt, is een helm en bidon beschikbaar. Ook zijn klikpedalen (MTB of Race) op aanvraag mogelijk.

Boek een dag avontuur op de Heuvelrug!

Klik hier om online de beschikbaarheid van de gewenste maat te bekijken en direct te reserveren.

De mountainbikes

Onze mountainbikes zijn van goede kwaliteit. Alle te huren fietsen zijn van het merk Canyon. Er is altijd een passende fiets bij je postuur. Je kunt bij ons een mountainbike huren met de framematen XS, S, M, L en XL. Bekijk welke maat het beste bij je past: GEOMETRIE.

Voor kinderen met een lengte vanaf ongeveer 150 cm hebben we ook een mountainbike in de verhuur (maat XS). Deze fiets heeft een wielmaat van 27,5 inch.

Wil je een keer een “fully” proberen? We hebben de beschikking over een full suspension mountainbike. Kijk bij onze mountainbikes bij de Neuron.

Een gedetailleerde beschrijving van de mountainbikes die wij in de verhuur hebben, vind je hier.

98054canyon

De kwaliteit

De mountainbikes van More Than Bikes worden in onze eigen werkplaats netjes onderhouden waardoor de kans op pech erg klein is. Na elke rit worden de fietsen gecontroleerd en schoongemaakt.

De prijzen en extra’s

Bekijk onze prijzen op de tarievenpagina: Tarieven verhuur More Than Bikes.

Onze algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden hier: Algemene Voorwaarden More Than Bikes – mountainbikeverhuur

Reserveer direct