Nieuws

lampset cateye ampp500 + viz150 2

Cateye verlichting maandaanbieding september

Er zijn verschillende lampen en lampsets van Cateye in de aanbieding deze maand. Kijk snel onder menu Verkoop om welke items het gaat. Alle betreffende producten zijn middels USB kabel oplaadbaar. Ze zijn ideaal voor bijvoorbeeld racefietsen om in het najaar in de avond te kunnen (blijven) fietsen.

Website compleet vernieuwd!

Deze website is volledig opnieuw gebouwd en biedt nieuwe functionaliteiten die in de toekomst gebruikt kunnen worden. Nieuw is nu bijvoorbeeld de “verkoop” pagina. Hierop staan ex-huurfietsen die te koop worden aangeboden en/of aanbiedingen. Neem snel een kijkje en houd de site in de gaten voor updates!

De website is ontwikkeld door Doelbewust Online Marketing uit Veenendaal.

Routes Amerongen en Leersum weer volledig open!

Zowel route Amerongen als route Leersum zijn weer volledig open! De boswerkzaamheden op Amerongen zijn klaar. De route is nagelopen en bladvrij gemaakt. Er kunnen nog wel wat bandensporen van de machines zijn achtergebleven.
Op route Leersum is het deel door het Lombokbos weer hersteld. Dit deel is anderhalf jaar afgesloten geweest na de storm/valwind van juni 2021. 

afsluiting amerongen 768x833

Gedeelte route Amerongen wegens boswerkzaamheden afgesloten

Wegens houtoogst en het verwijderen van dode bomen op het terrein van Staatsbosbeheer is een omleiding ingesteld. Deze loopt van paal AM23 tot aan paal AM41. Omdat de werkzaamheden in verspreid liggende bosvakken plaatsvindt, is een afsluiting van het hele stuk boven Elst nodig. De tijdsduur van de omleiding is nog niet bekend, maar zodra Staatsbosbeheer een stuk vrijgeeft, wordt de omleiding zoveel mogelijk aangepast. Het afgesloten traject is met lint afgezet, volg de bordjes “omleiding” om weer op de track te komen. 

mulzand

Sluitingen wegens aanhoudende droogte

Vanwege de aanhoudende droogte is een aantal delen van de parcoursen op de Utrechtse Heuvelrug afgesloten. Dit zijn: grote delen van Lage Vuursche en delen van Hoge Vuursche. Van de route Leersum zijn Ginkelduin en de Donderberg afgesloten. Op de route Amerongen is het segment Harry Slinger dicht. De betreffende delen worden door lint en obstakels afgezet. De route wordt ter plaatste omgeleid. Volg de bordjes “omleiding” om weer op de track te komen. Respecteer de afzettingen en rijd de parcoursen niet verder kapot.

triathlon

Triathlon Veenendaal – More Than Bikes gesloten

Op zaterdag 27 augustus wordt voor de 39e keer de Triathlon van Veenendaal gehouden. Op deze dag zal More Than Bikes gesloten zijn. Op zondag 28 augustus zijn we wel open.

MTB Marathon Amerongse Berg – More Than Bikes gesloten

Op zaterdag 18 september wordt de MTB Amerongse Berg georganiseerd. Voor deze wedstrijd is een ronde van ca. 30km uitgezet in het Amerongse bos. Het betreft een mix van bestaande routes en voor deze wedstrijd vrijgestelde paden. Omdat route Amerongen hierdoor niet toegankelijk is, zal More Than Bikes gesloten zijn. Meer informatie over deze wedstrijd is hier te vinden.

MTB verhuur wegens droogte gesloten

Vanwege de extreme droogte gaan de mountainbike routes van de Utrechtse Heuvelrug hard achteruit. Omdat er vanwege de corona maatregelen niet gewerkt kan/mag worden aan de routes, kunnen de slechte stukken ook niet hersteld worden. Dit resulteert in het dringende advies om de routes te mijden. Wij volgen dit advies op en stoppen daarom helaas per direct met onze verhuur activiteiten.
De werkplaats is nog wel geopend voor reparatie en/of onderhoud aan uw stadsfiets, sportfiets of elektrische fiets! Maak hiervoor altijd eerst een afspraak.

full grand canyon al sl 7 c1024 2048x1152

Nieuwe bikes maat L te huur!

We hebben vanaf nu twee nieuwe mountainbikes in ons programma. Het betreft de Grand Canyon AL SL 7.0 in maat L. De fiets heeft een nieuwe geometrie, Rockshox voorvork met 120mm veerweg, SRAM Eagle 1×12 aandrijving en Shimano hydraulische schijfremmen. Vanaf nu te reserveren!

Per 1 september een nieuwe aanwinst!

Per 1 september kun je bij More Than Bikes de Neuron AL 6.0 huren. De Neuron is een full suspension. Heb je altijd al eens een full suspension willen proberen? Voor € 35,00 is de prachtige bike een dag voor jou!

img 5849 e1529955625840

Een feestje op de Utrechtse Heuvelrug

More Than Bikes organiseerde een sportief verjaardagsfeestje! De fietsen brachten we op locatie. Route Amerongen werd onveilig gemaakt!

groep 300x281

Met een groep vrienden een sportieve dag beleven?!

Wil je samen met je vrienden een sportieve dag beleven? Neem dan even contact met ons op om je mountainbikes te reserveren.

Als het nodig is, dan brengen we je graag naar het startpunt van één van de beschikbare mountainbikeroutes. De dichtstbijzijnde route start op nog geen 5 minuten fietsen vanaf onze verhuurlocatie! Uiteraard laten we je niet vertrekken zonder eerst een goede instructie te geven van de werking van de mountainbike. Tot snel!

Ons assortiment uitgebreid

Wij zijn vast heel zoet geweest dit jaar. Sinterklaas gaf ons vandaag 3 mooie nieuwe fietsen cadeau! Ons assortiment is uitgebreid met 3 Grand Canyons AL 6.0 hardtails. Het zijn spiksplinternieuwe 2018-modellen! Bel of app ons om deze fietsen te huren voor een mooie tocht over de Utrechtse Heuvelrug!

Een bidon cadeau

Huur je bij ons een mountainbike? Dan is dat inclusief een geldig mountainbikevignet, helm en een van deze bidons, gevuld met water. De bidon mag je houden na je ride!

Huur bij ons een mountainbike!

Mountainbike verhuur officieel geopend!

Onze fietsen zijn Utrechtse Heuvelrug-proof

Onze mountainbikes zijn voorzien van de spiksplinternieuwe vignetten die verplicht zijn om de routes op de Utrechtse Heuvelrug te fietsen!

Vanaf vandaag zijn de vignetten voor 2018 te koop bij diverse verkooppunten, zoals bij Rein Veenendaal in Veenendaal.

De vignetten zijn vanaf vandaag geldig.

werkplaats

Onze werkplaats wordt steeds gezelliger…

Onze werkplaats wordt steeds gezelliger!

img 456161

Een stukje historie

De fiets en de naam Groothedde zijn al vanaf 1931 onlosmakelijk aan elkaar verbonden. In dat jaar startte opa Jan Groothedde in Brunssum een fietsenwinkel onder de naam Rijwielhandel “Limburgia”. De passie voor de fiets zit in ons bloed.

reparatie en onderhoud e1506452605529

Een verrassing bij iedere reparatie of onderhoud…

Breng je je fiets bij ons voor reparatie of onderhoud? Dan ligt er een presentje voor je klaar als je je fiets komt ophalen.

dsc 2322 e1506452451752

Onze werkplaats is geopend!

In onze werkplaats beschikken wij over kwalitatief hoogwaardig gereedschap van het merk Parktool.